As Oy Klaukkalan Helmi

Myynnissä

As Oy Klaukkalan Helmi, Nurmijärvi 

Kiikkaistentie 12, 01800 Klaukkala

46m², 2h Hinta: alk.219 000€
55m², 3h Hinta: alk.262 000€
75m², 3h+parvi Hinta: alk.268 000€
78m², 3h Hinta: alk.278 000€
99m², 4h Hinta: alk.349 000€
108m², 5h MYYTY

Valmistuminen 6/2023

As Oy Klaukkalan Helmen rivitaloasunnot rakennetaan huippusijainnille Klaukkalan keskustan tuntumaan. Kaikki kylän palvelut sekä upeat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Arkkitehdin suunnittelemassa selkeälinjaisessa ja modernissa kokonaisuudessa on valittavana yksilöllisiä rivitalokoteja moneen elämänvaiheeseen. Rivitaloon tulee kaksioita, kolmiota, lofteja sekä kaksikerroksisia 3-5 huoneen perheasuntoja. Pohjaratkaisut on suunniteltu huolella käytännöllisyyttä ja avaruutta korostaen.

Olohuoneesta on käynti koko asunnon levyiselle terassille ja pihalle. Säilytystilaa asunnoista löytyy runsaasti, kun käytössä ovat mm. liukuovikaapistot, vaatehuone ja monipuoliset varastotilat.

Kohteessa on laadukas varustelutaso. Kalustetoimittajana on Puustelli, kodinkoneet Siemens, lattiat vinyylilankkua tai laattaa. Kylpyhuoneet laatoitetaan laadukkaasti Laattapisteen tuotteilla. Saunan lauteet ja paneelit ovat tervaleppää, vakiovarusteena lasiseinä, pilarimallinen kiuas sekä kuituvalot. Kaluste- ja pintamateriaaleihin pystyy vaikuttamaan rakentamisaikataulun puitteissa.

Kohteeseen tulee kaukolämpö, joka yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen pitää asumiskustannukset kohtuullisina energiatehokkuusluokan ollessa B.

Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Tarvittaessa autopaikolle on mahdollisuus hankkia sähköauton latauspistoke.

  • Asuntojen terasseille on mahdollista rakentaa terassilasitus ja isoimpiin asuntoihin poreamme vilvoittelupihalle
  • Pintamateriaalit on mahdollista valita tyylikkäistä ja laadukkaista vaihtoehdoista: Puustelli, Laattapiste, Parketti Romanoff
  • Vesikiertoinen lattialämmitys lisää asumismukavuutta
  • Asuntokohtainen koneellinen tulo-/poistoilmanvaihto tehokkaalla lämmöntalteenotolla
  • Autopaikoilla hybridi-/sähköauton latausvaraus (hidas lataus)
  • Tontin määräosan voi joko vuokrata tai ostaa
  • RS-kohde

Näissäkin Merkimon kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus:
Energialuokka B

Merkimon rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Merkimon uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Merkimon ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Varaa asunto / ilmoita kiinnostuksestasi

    * Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietoturvaselosteemme