Simontie

Myynnissä - Asunnoista vapaana 1/4

Simontie 4, 01840 Klaukkala

3-4h+KT 82m²
3h+KT 82m²
3h+KT 82m²
3-4h+KT 82m²

Valmistuminen 12/2023

Simontie 4 rivitaloasunnot rakennetaan huippusijainnille Klaukkalan Harjulaan. Kaikki kylän palvelut ovat lähistöllä ja hyviä ulkoilu- sekä harrastusmahdollisuuksia on näköetäisyydellä. Kohde valmistuu rauhalliselle ja vehreälle alueelle, joka sopii erityisesti lapsiperheille ja rauhallisesta asuinympäristöstä pitäville.

Asuntojen suunnittelussa neliöt on käytetty tehokkaasti ja muuntojoustavasti. Olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen tilan, jonka isot ikkunat tuovat valoisuutta ja avaruutta oleskelutiloihin. Olohuoneesta on käynti katetulle terassille ja pihalle.

Säilytystilaa asunnoista löytyy runsaasti, kun käytössä ovat mm. liukuovikaapistot, vaatehuone, lämmin ulkovarasto sekä erillinen pihavarasto takapihan puolella. Huoneistot sisustetaan tasokkailla materiaaleilla, kuten Puustellin kalusteilla, integroiduilla koneilla ja Laattapisteen laattapinnoilla.

Rakennusteknisesti kohde toteutetaan sisäilma-asiat huomioiden ja normaalia ekologisemmin, esim. seinä- ja yläpohjarakenteet tehdään hengittäviksi ja eristetään ekovillalla. Rakentamisessa huomioidaan kaikki materiaalit ja työvaiheet tarkasti. Materiaaleina käytetään mahdollisuuksien mukaan vähäpäästöisiä M1-luokiteltuja materiaaleja.

Asunnoissa on koneellinen tulo-poistoilmanvaihto (poistoilmalämpöpumppu) sekä vesikiertoinen lattialämmitys huone kohtaisella säädöllä. Nämä yhdistettynä nykyaikaiseen energiatehokkaaseen rakentamiseen pitävät lämmityskulut kohtuullisina.

Jokaiselle asunnolle kuuluu kaksi autopaikkaa. Autopaikat varustetaan sähköauton lataus- ja lämmityspisteillä.

Paritalot ovat kiinteistömuotoisia hallinnanjakosopimuksella, mikä mahdollistaa alhaiset asumiskulut, kun asunto vastaa vain omista kuluistaan. Tontin määräosan voi halutessaan joko vuokrata tai ostaa.

Kohteesta tehdään rakentajan ja ostajan välinen kuluttaja-asiamiehen hyväksymä urakkasopimus. Sopimus perustuu rakennusalan töitä koskeviin yleisiin kuluttajasopimusehtoihin (RYS-9 1998). Sopimukseen määritellään urakka kokonaisuudessaan, aikataulu, maksuerät sekä muut urakkaan liittyvät asiat. Huom! Mikäli kaupat tehdään rakentamisaikana urakkasopimuksella, välttää ostaja 4 % varainsiirtoveron.

Näitä yksitasoisia rivitaloasuntoja on harvoin tarjolla Harjulan alueella! Tule paikan päälle tutustumaan.
Esittelyjä pidetään hyvin joustavalla aikataululla. Sovi oma aikasi.

Rakentaminen on käynnissä, kohteen valmistuminen 20.12.2023. Asuntojen tilaratkaisuihin sekä pinta- ja sisustusmateriaaleihin pystyy vielä vaikuttamaan rakentamisaikataulun puitteissa.

Ominaisuudet

 • Pintamateriaalit on mahdollista valita tyylikkäistä ja laadukkaista
  vaihtoehdoista: Puustelli, Laattapiste, Parketti Romanoff
 • Asuntojen katetut terassit mahdollista lasittaa
 • Energialuokka B
 • Asuntokohtainen koneellinen tulo-/poistoilmanvaihto tehokkaalla
  lämmöntalteenotolla (PILP)
 • Vesikiertoinen lattialämmitys lisää asumismukavuutta
 • Asunnoissa on aurinkosähkövalmius
 • Asuntoon kuuluu kaksi autopaikkaa
 • Autopaikoilla on sähköauton latausasema ja lämmityspistoke
 • Tontin määräosan voi joko vuokrata tai ostaa
AsuntoHuoneistoselitelmäKokoMyyntihintaVaraustilanne
As A3-4h+kt82 m²274.000€
As B3h+kt82 m²269.000€
As C3h+kt82 m²269.000€
As D3-4h+kt82 m²279.000€

Varaa asunto / ilmoita kiinnostuksestasi

  * Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietoturvaselosteemme